Credit de 50000 lei Decembrie 2024

Comparați împrumuturile de 50000 lei de la creditori de încredere pentru următoarea dvs. investiție mare, fie că este vorba de o mașină nouă, de renovarea casei sau de extinderea afacerii.

Informații de publicitate

La Finbino, vei găsi mereu un loc în care să poți compara credite de la mai mulți finanțatori, gratuit fără niciun cost pentru tine. Ratingul acordat produselor este bazat exclusiv pe cercetările noastre. Site-ul nostru este finanțat prin link-uri afiliate, dar nu toate produsele listate sunt afiliate; acest lucru nu afectează niciodată recenziile și recomandările noastre.

din de oferte

Credius

4.4 / 5

Sumă:

800 - 50.200 lei

Perioada de rambursare:

6 luni - 60 luni

DAE:

DAE - (Dobânda anuală efectivă) exprimă sub formă procentuală costul total al unui credit. Ea include rata dobânzii și orice alte costuri și comisioane. Află mai multe aici

de la 55,10%

Vezi ofertape site-ul Credius
Mai mult Ascunde Ascunde

Evaluare

Aceste evaluări sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de punctaj ia în considerare factori pe care îi considerăm favorabili consumatorilor, cum ar fi costul creditului, accesibilitatea, rapiditatea aprobării, amploarea și claritatea documentației, transparența, experiența clienților și practicile de creditare responsabile.

4.4

Grad de aprobare

Rapiditate

Seriozitate

  • Vechime minimă de 1 lună: rar poți obține un credit de la IFN atunci când ai doar o lună vechime la actualul loc de muncă. Ei bine, la Credius poți.
  • Sumă maximă mare: Credius îți poate oferi un împrumut de maximum 50.200 RON, printre cele mai mari sume acordate de IFN-uri.
  • Posibilități multiple de rambursare a creditului: la Credius, ai nu mai puțin de 6 modalități prin care poți achita rata lunară.
  • Existența unei rețele de unități teritoriale: dacă îți place să interacționezi cu cei de la care cumperi, la Credius ai opțiunea aceasta.
  • Site-ul oficial are informații reduse cu privire la costuri: nu există un calculator de rate, ci doar un exemplu (obligatoriu) de credit si costurile sale.
  • Perioada de acordare mare pentru creditele mici: chiar dacă împrumuți doar 1.000 RON, contractul va trebuie încheiat pe o perioadă de minimum 12 luni.
  • Comisionul lunar: chiar dacă dobânda anuală este mai mică decât la alte IFN-uri, comisionul lunar de 0,25% aplicat la sold crește costul total al creditului.
  • Vârsta minimă de 18 ani: dacă ești cetățean român major și lucrezi, poți să iei un credit de nevoi personale de la Credius la o lună de la angajare.
  • Venituri din salarii sau pensii obținute de cetățeni români: nu poți beneficia de acest credit dacă ai alte venituri sau dacă nu ești român.
  • Vechime minimă de 1 lună la locul de muncă: trebuie să ai deja o lună calendaristică lucrată pentru ca să poți beneficia de acest credit.

Evaluarea produsului

Ai peste 18 ani și venituri constante de cel puțin o lună, precum și acces la un calculator conectat la internet? Atunci poți solicita un credit de la Credius, pe care îl primești fie în cont, fie cash. Primești răspunsul rapid, chiar și în weekend. Dacă soliciți creditul în timpul programului de lucru (între 8 AM și 4 PM) și încarci un selfie, ai putea obține creditul chiar în 5 minute. Contractul de credit se semnează într-unul din punctele de lucru sau digital și se transmite online. Toate aceste aspecte ne conduc la acordarea unui calificativ de 87% pentru creditul de nevoi personale de la Credius.

Nu te poți hotărî? Completați un formular pentru a găsi cea mai bună ofertă.

Vreau un împrumut
coin

Nicio ofertă nu se potrivește cu filtrul
Modifică filtrele, vă rog.

Filtrează

Ultima ofertă actualizată : 17.12.2024

Informații importante despre oferte

Mai multAscunde

Disclaimer: Acest tabel nu include toate companiile, și nici toate produsele existente pe piață. Informațiile despre credite sunt prezentate fără nicio garanție, iar DAE și celelalte condiții nu au valoare contractuală. Dobânda anuală efectivă (DAE) va depinde de factori precum scorul tău de credit, suma solicitată, durata creditului, istoricul tău de creditare, etc.

La Finbino, ne străduim să actualizăm permanent informațiile. Totuși, e posibil ca informațiile oferite de noi să fie diferite de cele prezentate pe site-ul instituțiilor financiare, al unui furnizor de servicii sau al unei anumite companii. Te rugăm să studiezi cu atenție termenii și condițiile oferite de fiecare instituție financiară atunci când ești interesat de produsul sau oferta lor.

Criterii de eligibilitate pentru creditul de 50000 de lei

Creditul de 50000 lei poate fi acordat online de către bănci și IFN-uri, chiar și fără constituirea unei garanții imobiliare de tipul ipotecii și al gajului pe mașină. Băncile acordă frecvent credite de această valoare, dar printre IFN-uri nu sunt multe care pot finanța valori atât de mari, IFN-urile fiind specializate în acordarea de împrumuturi mai mici clienților mai greun bancabili.

Chiar dacă se poate acorda online, există câteva criterii de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinească oricine dorește să încerce să obțină un astfel de produs financiar. Cele mai des întâlnite condiții sunt următoarele:

  • Cetățenia română
  • Vârsta peste 18 ani
  • Venituri sigure, constante
  • Lipsa întârzierilor majore în istoricul de creditare (Biroul de Credit)

Un credit de 50000 lei poate fi acordat relativ repede, dacă îndeplinești criteriile de eligibilitate enunțate mai sus, precum și dacă gradul tău de îndatoare permite.

Limita maximă a gradului de îndatoare, stabilită de BNR, este 40% pentru creditele în lei și 20% pentru creditele în valută (la data redactării acestui articol - decembrie 2022). Ca să poți obține un credit de 50000 lei, gradul tău de îndatorare - ce include și rata lunară a acestui potențial nou credit - trebuie să fie mai mic decât 40%. Gradul de îndatorare afectează atât perioada creditului, cât și suma maximă ce ar putea fi împrumutată.

Motive pentru care ai putea accesa un credit de 50000 de lei:Motive pentru care să nu accesezi un credit de 50000 de lei:
Ca să asiguri un avans pentru achiziția unei case sau a unui apartament Dacă nu-ți permiți să achiți rata la timp, în fiecare lună
Ca să consolidezi mai multe credite mai mici într-unul singur Dacă nu înțelegi termenii și condițiile contractului de finanțare. Te expui la riscul unor potențiale neînțelegeri sau dispute cu finanțatorul
Ca să acoperi cheltuieli urgente de natură medicală dacă rata dobânzii este prea mare comparativ cu alte metode de finanțare accesibile
ca să achiți cheltuieli de spitalizare rezultate în urma unui accident rutier

Decizii înainte de accesarea unui credit de 50000 de lei

Atunci când te gândești să contractezi un nou împrumut, mai ales unul de valoare atât de mare, întreabă-te dacă mai poți susține încă o rată din veniturile pe care le realizezi în mod constant.

Sau, dacă te gândești să folosești noul credit pentru refinanțare, vezi dacă noua rată este mai mică decât suma ratelor actuale - în condițiile în care perioada contractuală a noului credit nu depășește perioada creditelor existente.

Mai mult, e bine să ții cont de faptul că ar putea apărea evenimente neprevăzute care pot afecta capacitatea de rambursare a ratelor unui nou credit, mai ales atunci când durata creditului este mai mare:

  • cheltuieli medicale
  • cheltuieli generate de o sarcină și nașterea unui copil (sau chiar a mai multora)
  • sau accidentele rutiere
  • pierderea sau reducerea veniturilor familiei

În plus, e bine să ții cont și de faptul că rata lunară poate suferi modificări în sensul creșterii valorii ei. În majoritatea cazurilor, creșterea ratei e determinată de majorarea ratei dobânzii - lucru posibil și probabil în cazul creditelor cu dobânda variabilă.

Deprecierea monedei naționale față de moneda creditului poate determina și ea creșterea ratei lunare, ceea ce crește cheltuiala ta cu rata dacă tu încasezi venituri în monedă națională. Din acest punct de vedere, reduci riscul valutar la zero dacă te împrumuți în moneda în care încasezi veniturile.

Avantajele - Împrumutul de 50000 lei

  • Rapiditate și confort - durata de aprobare este semnificativi redusă și procedura de aprobare mult simplificată față de creditele acordate fizic, solicitarea și acordarea creditului realizându-se online.
  • Șanse mari de aprobare - IFN-urile nu sunt atât de restrictive și stricte ca băncile, criteriilor de eligibilitate fiind mai puțin numeroase și mai permisive.
  • Programe de fidelizare - multe IFN-uri acordă primul credit fără dobândă, clienții având și alte avantaje la următoarele credite (cum ar fi dobânda redusă).

Dezavantajele - Împrumutul de 50000 lei

  • Costuri mai mari - dobânda e mai mare decât la bancă, dezavantaj substanțial diminuat în cazul în care plătești creditul anticipat.
  • Grad ridicat de neplată - noi credite sunt contractate pentru a acoperi credite mai vechi sau chiar penalități pentru întârzieri.

Planifică-ți cheltuielile legate de credit cu ajutorul calculatorului nostru de credite. Calculează cât te va costa creditul înainte de a te angaja să te împrumuți.

Calculează

Întrebări frecvente

Poți primi banii în cont, în cazul în care creditul se acordă fără refinanțare, într-un interval de 2 până la 48 de ore de la solicitare. Bineînțeles, ai și tu un input aici: dacă întârzii în a transmite contractul de credit semnat, vei primi banii cu întârziere.

Semnarea contractului de credit este un demers facil. Instituțiile financiare lucrează cu terți furnizori de servicii ce permit verificarea identității și semnarea de documente precum contractele de credit. Tot ce ai nevoie este acces la adresa de email, pe care vei primi contractul și telefonul pentru a face o poză sau a scana contractul scos la imprimantă și semnat. Unii finanțatori folosesc terțe părți care permit găzduirea și semnarea online a contractului de credit, caz în care procesul de semnare este și mai rapid, și mai automatizat.

Un credit de 50000 lei are costuri diferite în funcție de finanțatorul ales. Totuși, există trei categorii principale de costuri pentru orice credit de 50000 lei, acordat fără ipotecă sau gaj sau alt tip de garanție. Aceste trei categorii sunt:

  • Comisioane: comision de analiză dosar, comision de acordare credit (creditele online nu au aceste costuri, de regulă, dar majoritatea băncilor percep aceste costuri).
  • Dobânzi: există dobânda nominală și dobânda anuală efectivă (DAE). Finanțatorii sunt obligați să calculeze DAE pentru orice ofertă de creditare, pentru ca tu și cu mine să putem compara ușor oricare două sau mai multe credite.
  • Costuri potențiale: acestea apar doar dacă tu întreprinzi anumite acțiuni: rambursare anticipată, solicitare confirmare sold, etc. Ele diferă va valoare de la un finanțator la altul.

Costurile acestea se regăsesc în indicatorul DAE, calculat și prezentat de finanțator în oferta de credit. Mai mult, valoarea numerică a fiecărui tip de cost se regăsește în oferta de credit primită înainte de semnarea contractului de credit. Mai multe detalii găsești pe blogul nostru.

Puteți afla mai multe informații despre împrumuturi pe pagina noastră de întrebări frecvente.